Bøgerne

Niels og Sinnes historie- En familiesaga om en helt almindelig vestkystfamilie, deres liv, familierelationer og deres univers gennem generationer, levet i en barsk natur, med alle de glæder, sorger og hverdagsting, der også op til nutiden kendetegner mange mennesker. Dette barske liv har i mange tilfælde bevirket udviklingen, i kolde baggange og udhuse, af nødvendige redskaber og hjælpemidler, til forbedring og opretholdelse af livskvaliteten i hverdagskampen og sammenholdet langs hele vestkysten.

Selv om fortællingerne baseres på lokalhistoriske facts, er formålet grundlæggende at nedskrive og genfortælle “Den fortalte historie”, som til dato ikke er nedskrevet noget sted, og hvis den ikke bliver det, vil være i fare for at gå tabt for eftertiden. Man kan læse deres utrolige historier og fortællinger i en “HAWSTOK SAGA”, bogserien der løbende udkommer, hvoraf den første udkom i efteråret 2010.

Forfatter er Henrik Grønlund og bogserien illustreres af Vorupørkunstneren Bjørn Søndergaard.

En Hawstok Saga – Første bog – Kan bestilles her.
224 sider, hvor drama, fordømmelse, sorg og kærlighed går op i en højere enhed, og læseren bliver fanget fra første side.
En Hawstok Saga er første bog i bogserien, hvor der fortælles om vestkystparret Niels og Sinne og deres specielle univers gennem generationer, og hvordan de for 300 år siden etablerede deres slægt på den sandflugtshærgede veskyst, og hvordan de her påbegyndte udviklingen af det fisker- og turistsamfund vi kender idag.

Første bog er en dramadokumentarisk skildring af Henrik Grønlund, illustreret af Bjørn Søndergaard.

Bogen kan købes via butikker tilknyttet Niels og Sinne samarbejdet, hos boghandlere, på internetbogshops.

Eller send en mail til info@nielsogsinne.dk med din bestilling og oplys antal, navn, adresse, postnummer, by og telefonnummer – Bogen/bøgerne betales ved modtagelsen.

BESTIL NU TIL SPECIALPRIS KR. 148,00. PRIS ER EXCL. FORSENDELSE OG LEVERING. KONTAKT OS PÅ info@nielsogsinne.dk

Kan også bestilles på telefon: Henrik Grønlund 20357590 eller Knud Løkkegaard, Markedsafd. 40640500.

Bogen En Hawstok Saga, Anden bog er udkommet den 25. august 2015. Bogen er igen illustreret af billedkunstner Bjørn Søndergaard, og historien fortsætter, hvor første bog slap.

Du kan bestille den nye bog ved at bruge ovenstående kontaktoplysninger.

Den nye bogs pris er kr. 198,00 + forsendelse og levering.